Niks gebeurd zonder reden

Gepubliceerd op 5 juli 2020 om 20:20

Niks gebeurd zonder reden

 

Het lijkt soms dat het allemaal heel goed gaat, nou….

Een paar weken terug had ik regelmatig hartkloppingen, af en toe vroeg ik mijzelf af wat het mij te vertellen had maar verder was dat het wel.

 

Paar dagen later kwam er een vraag voorbij met een aanbod van iemand die wilde oefenen met intuïtieve videoboodschappen. Ik bood mijn hulp aan met de vraag wat mijn hartkloppingen mij te vertellen hebben.

Ik kreeg daar zo een prachtige video van terug! Echt een aanrader à Karin Rossen   http://kidsinsight.nl/

De belangrijkste les die ik hier hieruit mocht halen is geef jezelf liefde!

 

Die avond heb ik mijn meditatie app geopend en zag ik een meditatie die ‘Voel de liefde’ heet. Ik ben deze gaan luisteren, wat was dat fijn! Nu heb ik er een ritueel van gemaakt elke avond voor ik ga slapen luister ik deze meditatie en wat denk je… de hartkloppingen verminderden!

Hier heb ik voor mijzelf weer zoveel uit kunnen halen: geef jezelf liefde, sta stil bij jezelf, je bent het waard!

 

Nu denk je dat was het dan, nou niks is minder waar.

 

Mijn dochter had voor haar verjaardag een skateboard gekregen. Super leuk, ik dacht dat ga ik ook eens proberen. Dapper en wel stapte ik op dat ding, en binnen no time lag ik plat op mijn rug. Met als resultaat een lichte hersenschudding. De schrik zat er flink in.

 

Er werd wel eens tegen mij verteld niks gebeurd zonder reden, ook deze zin kwam terug in mijn gedachten.

 

Ik werd letterlijk plat gelegd, rust nemen is dan wat ik wel wilde maar ik nam het niet. Nu had ik geen keuze en is het voor mij een leerles geworden.

Rust is dan ook belangrijk om te nemen, niemand heeft er iets aan om door te blijven gaan, dat heb ik wel ondervonden.

 

Lief mens luister naar jezelf, je bent het waard!


Liefs, Carola


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.