Over mij

Ken je het liedje ze huilt maar ze lacht van Maan? Het lijkt wel of ze het liedje over mij zingt. Ik dook het liefst weg en hoopte dat niemand mij zag. Ik kon om alles wel huilen, maar het meeste lachte ik weg want huilen is voor mietjes. Soms stond ik spugend boven de wc omdat ik iets zo spannend vond. Onzeker en niet mijzelf ging ik door het leven.

 

Mijn doorzettingsvermogen heeft mij erdoor heen gesleept. Elke keer een stap verder om mijzelf maar te bewijzen, grenzen kende ik niet.

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik anders was dan dat ik mij voordeed. Op de middelbare school en bij vervolgopleidingen deed ik wat er van mij gevraagd werd. Ik deed het en het lukte. Als ik er op terugkijk was ik een voorbeeld van hoe je goed kunt overleven, want daar was ik de beste in.

Dit alles heeft mij wel gebracht waar ik nu ben. Door de keuze te maken om echt voor mijzelf te kiezen en te daarvoor gaan, weet ik nu wat leven is!

 

Ik ben mijn gevoel gaan volgen en dat heeft mij ver gebracht. Zelfs zover dat ik nu met mijn intuïtie aanvoel wat anderen nodig hebben en welke stappen zij mogen maken in hun ontwikkeling!

Waarom ik dit vertel? Ik wil jou meegeven dat je meer in jezelf hebt dan dat je denkt! Je hebt altijd een keuze om van wat je hebt meegemaakt een kracht te maken. Door ‘JA’ tegen jezelf te zeggen zeg je ‘JA’ tegen het leven.

 

Ik heb nog een boodschap voor jou:

Lieve jij,

Wat er ook gaat gebeuren, het gebeurt om een reden die je later zult ontdekken en waarderen. Er gaat een nieuwe deur voor je open. Je hoeft alleen maar de moed te hebben om het verleden te vergeten en door de deuropening heen te gaan. Je komt weer op de goede weg. Je hoeft niet bang te zijn!

 

Liefs,

Carola

 

 

 

Het begint bij het begrijpen van jezelf dat is de grootste bron van kracht!

 

 

 


Mimosa coach  
Godinstraat 4
4333 LT Middelburg
info@mimosacoach.nl
0615130801

 

KVK: 74987429