kaart legging  

 

Als je ergens mee worstelt, vragen hebt, een zetje nodig hebt of je afvraagt of je in de goede richting stappen zet, dan raad ik je zeker een reading aan!

 

  • Ik trek 3 kaarten voor jou
  • Ik stuur je foto's van de kaarten via WhatsApp
  • Je krijgt er een ingesproken, persoonlijke boodschap van mij bij waarin ik vertel wat de kaarten jou te zeggen hebben

De investering van de reading is €15,- 

 

De meeste klanten vragen dit aan omdat ze willen weten wat ze nu nodig hebben om een zetje te krijgen of even niet weten welke kant ze op mogen. 

 

 Reserveer een plekje in mijn agenda:

Graag leg ik uit hoe ik de kaart legging doe. 

 

Ik maak het eerst comfortabel voor mijzelf: kaarsjes aan, muziekje aan, ik leg vaak edelstenen neer.
Dan ga ik invoelen op de persoon waar ik de reading voor doe. Dan pak ik de kaarten erbij en schud ik ze. Soms vallen er al kaarten uit het deck, soms trek ik ze uit het deck, ik volg hierin volledig mijn gevoel.
Op volgorde bekijk ik de kaarten, voel en bekijk ik wat de kaarten te zeggen hebben en welke boodschap erbij hoort.

 

Dit stuur ik vervolgens op naar die persoon. Soms zijn er nog vragen of is er verheldering nodig, ook daar neem ik de tijd voor! 

 

Hieronder vind je nog een aantal reacties van personen die een maanreading hebben gedaan:

 

"Carola trok met volle maan kaarten voor mij. Het mooie van kaarten trekken vind ik dat het meestal een leidraad is voor wat er speelt in mijn leven.
Ook deze keer speelde er het eea, zaken waar ik zelf geen grip op had. De kaarten spiegelde dit heel mooi. De ‘uitwerking’ van de kaarten duurde een week of 2, nu nieuwe maan eraan komt maak ik de balans weer op en zet ik weer nieuwe doelen voor aankomende 2 weken.


Bedankt voor de bevestiging en de spiegels!"

 "Carola heeft voor mij 3 kaarten van de maan getrokken...

En die deden wel wat met mij. Eerst vond ik ze zwaar, pittig, maar na het nog eens te beluisteren kon ik toch de dingen voor mezelf uit halen!

In de 1e kaart kwam bijvoorbeeld naar voren het negatieve los te laten en meer gevoelens te uiten. Maar ook om over te stappen van angstig leven naar gelukkig leven....
Gezien de dingen die mij op dit moment flink bezig houden, waren dit heel treffende woorden die ik goed in me heb opgenomen en waar ik zeker door in actie gekomen ben....

Bij mijn 2e kaart ging het over me meer richten op mijn doelen en daar praktische stappen in ondernemen... Ook iets waar ik mee worstel en dat niet helemaal helder heb. Het volgen van je intuïtie kwam ook naar voren en daar moet ik meer op vertrouwen, maar dat vind ik niet altijd makkelijk 😅 dus daar valt nog een hoop te behalen.

Tot slot kwam naar voren bij de 3e kaart dat niets al vast staat... Ben je niet tevreden? Heel goed, dit betekent dat je nog kan bijsturen en dat is prettig om te weten want tevreden ben ik zeker niet. Ik loop met wat zaken rond waarover ik twijfel en het is goed te merken uit de kaarten dat  ik hier zeker nog wat aan doen kan. Daarnaast kwam naar voren dat de maan aan gaf, dat blijven  concentreren belangrijk is, evenals dat flexibel blijven de sleutel tot succes is... Dat klopt ook wel in mijn geval, maar makkelijk is het niet altijd.
Wat ik het mooiste vond was, dat het beste mij nog staat te wachten en daar vertrouw ik dan nu ook maar op 🙂"

 

 

"Ik ben gek op kaarten en vooral wat ze mij vertellen, het klopt namelijk altijd!
De inzichten die ik kreeg:
- er komt een explosief hoogtepunt aan
- niet aanstellen
- ik mag meer mediteren
- ik mag meer plezier maken
- ik mag in mijn dromen geloven
- ik mag me concentreren op mijn eigen pad
- ik moet vertrouwen hebben
-ik mag doen
-ik mag gaan!
En oh wat klopt het allemaal weer.

Dank je wel voor de inzichten 🍀🥰"

 

De datums voor de vollemaan reading staan op de pagina afspraak maken.
Reserveer gauw je plekje in de agenda!